1 liter och 2 matskedar
När t ex kött legat i en påse och blivit gammalt så kommer det till slut små maskar i det - även om köttet legat i en 100% försluten påse. Hur kommer maskarna dit? Det borde vara så att de redan finns där då, i köttet alltså. Bara en härlig liten fundering.
Förresten, varsågod om jag förstörde din matlust, tappade jag matlusten förtjänar fasiken alla andra att göra det också.
Kommentarer
Postat av: Buoyant
HAHAHA riiiiiiiiiiiiight! :DDD
Postat av: Tilde
förlåt sanna om jag förstör dina förhoppningar men de maskar som kommer till köttet är fluglarver och det är mycket sällan som larverna redan finns där att om det finns larver så brukar det ofta vara så att det har varit ett ytte pytte hål som flugan kunnat lägga sina ägg i, men visst det finns få undantag. :D
Postat av: Sofia
Jag UNDRAR var du fick denna idé ifrån!
Postat av: Sanna
Eeeeey kära syster, jag sa aldrig att det var JAG som kom på det!!
Trackback